Discutii si comentarii referitoare la regulament

Ceva nu merge? Poza se incapataneaza sa nu se vada? Intrebati aici. Cineva va sti cu siguranta sa va raspunda.

Moderators: Cezarmj, moderator1, Legolas, Lady Di

Re: Discutii si comentarii referitoare la regulament

Postby feminem on Mon Feb 22, 2010 5:33 pm

ai dreptate, ce pot sa zic..dar de uitat oricum nu o uit. asa ca sunt in siguranta.
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice!
feminem
Invincible

Postby kamy_kam on Mon Feb 22, 2010 6:34 pm

Doamne, da' sensibili mai sunteţi...Dacă pentru regulamentul ăsta vă plângeţi, atunci ce faceţi când participaţi la concursuri?...

da, sunt o fire f sensibila, iar in ceea ce priveste concursurile am trecut prin foarte multe chiar cu brio as putea spune...
daca nu ai inteles esenta postarii mele nu are sens sa ma razboiesc , cedez si fac pasul inapoi, probabil ca tu ai dreptate, de multe ori varsta iti da si intelepciune ;)
Image
kamy_kam
Thriller

Postby Legolas on Mon Feb 22, 2010 8:33 pm

Potoliti-va cu cearta asta. Regulamentul a fost facut si va fi actualizat cand va fi cazul. Momentan nu vad unde este lipsa "libertatii de exprimare". Regulile acestea sunt aceleasi reguli valabile pe orice forum din lume. In concluzie, sunt maxim 5 persoane din miliarde care se plang de un astfel de regulament. Nu va pune pe ganduri?

kamy, eu as spune ca firea ta este "razboinica", nu "sensibila", deoarece o persoana sensibila nu incepe sa comenteze si sa critice staff-ul pentru regulament, decat daca are "curaj de exprimare". Maine poimaine o sa faci decembrie 1989 pe forum, revolutionara mica ce esti :D
Fight - Freedom we fight
Stand - Scotland's pride
Legolas
Braveheart - Moderator

Previous

Return to Intrebari tehnice sau organizatorice