Discutii si comentarii referitoare la regulament

Ceva nu merge? Poza se incapataneaza sa nu se vada? Intrebati aici. Cineva va sti cu siguranta sa va raspunda.

Moderators: Cezarmj, moderator1, Legolas, Lady Di

Re: Discutii si comentarii referitoare la regulament

Postby sQrum on Sat Jan 23, 2010 10:00 am

Un regulament este foarte bun in interiorul oricarui proiect si format. Un regulament este bun pentru disciplina si ordine! Sunt in total de'acord.

Ok! Cum am mai spus! Regulamentul este ok! Sa nu credeti ca sunt contra lui! Dimpotriva!

Un singur lucru ma afecteaza din acesta!

Deci NU sunt un ipocrit sa nu'mi dau seama de greselile facute. Am recunoscut si mi'am aruncat propia persoana la bataie pentru ca altii de felul meu sa ia exemplu si sa isi corecteze scrisul. Exista mai mult curaj in a recunoaste decat a tacea sau a nega! Dumnezeu sa ma ierte daca am mers spre o mandrie.

Regula "2e"... este buna!

Pentru cei ce au inteles gresit! Nu am nimic impotriva cu aceasta regula si nici cu regulamentul integru.

Recunosc ca nu am facut o postare atat de grozava dar prin ea am reusit de a deschide ochii si altora care gresesc.
Am de facut si doua precizari:
1) Pt. engleza deja fac cursuri de acum o luna.
2) Am vorbit cu tata (care este cadru dicdactic) sa imi faca rost de niste manuale pt. a face o recapitulare in gramatica limbii romane!

Va multumesc mult pt. sfaturi!!! Daca in aceasta postare mai sunt greseli imi cer scuze! Dar de acum inainte voi incerca sa fiu mai atent. Dar nimic nu ma va opri sa merg mai departe!
Merg pe-o scandura subtire. Jos sunt rechinii. Vai de delfinul din mine...
sQrum
Invincible

Postby Legolas on Sat Jan 23, 2010 11:47 am

Bravoooooo :clap: vezi ca se poate ? :D
Fight - Freedom we fight
Stand - Scotland's pride
Legolas
Braveheart - Moderator

Postby TheSaint on Mon Jan 25, 2010 10:30 am

BRAVOOOOOO asta inseamna ca esti pe drumul cel bun :clap: :clap: :clap:
Before you judge me, try hard to love me, I love you more.
TheSaint
Thriller

Postby caress on Mon Jan 25, 2010 11:21 am

Wow...nu pot sa spun decat BRAVO!!!!
...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
caress
Keep the faith

Postby andreea centea on Mon Jan 25, 2010 9:35 pm

radio guerrila are un jingle care se potriveste perfect acestui topic: "pentru o comunicare buna, folositi corect limba romana"
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Joseph Jackson
andreea centea
Bad

Postby caress on Tue Jan 26, 2010 6:52 pm

Eu am inca o propunere,referitoare la folosirea fontului color.Avand in vedere ca unii dintre noi folosim Pro night ul iar altii Pro dark ul eu propun sa nu se mai permita folosirea niciunei culori in postari.Pentru moderare as ruga o pe Mjrom sa gaseasca o varianta vizibile in ambele variante pe care sa o folosim cu totii.
...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
caress
Keep the faith

Postby kamy_kam on Fri Feb 05, 2010 7:59 pm

eu sunt contra restrictiilor si a regulilor de tot felul, regulamentul mi se pare f restrictiv, foarte dur, trebuie tot timpul sa ma cenzurez, sa scriu cu frica sa nu gresesc doamne-fereste ceva, sa nu editez, sa nu fac dublu post etc,eu am intrat aici pentru michael si pentru ca sunt fana de ani de zile, am intrat pentru a impartasi cu ceilalti fani bucuria ca l-am cunoscut, ca am fost contemporana cu el, insa de multe ori simt un stres teribil de parca m-ar urmari cineva, de parca mi-ar vana cineva o asa zisa greseala, pentru ca de multe ori ce pare altora gresit mie poate sa mi se para ok, nu toti ne-am nascut destepti, nu toti ne-am nascut cu darul exprimarii in scris si da ma deranjeaza sa citesc mereu ca cutare a gresit nu stiu ce litera, ca a scris nu stiu cum ... poate ca cineva se exprima gresit din punct de vedere gramatical, poate ca mai manaca o litera ori nu face un acord corect subiect cu predicat dar indiferent de cata scoala are un om ori cat de destept este, are libertatea de a se exprima, nu ingraditi aceasta libertate si spun asta pentru ca greselile taxate nu au fost dintre cele mai grave...
oricum indiferent ca voi scrie sau nu pe acest forum, dragostea pentru michael nu mi-o poate lua nimeni, ea ramane acolo in inima mea pentru totdeauna...
m-am simtit intr-un fel obligata sa iau apararea celor ce au fost banati, mustrati, avertizati... sigur nu sunt de acord cu jignirile si atacurile la persoana, in rest e nevoie de libertate...
Image
kamy_kam
Thriller

Postby feminem on Fri Feb 05, 2010 11:40 pm

sa te exprimi corect gramatical nu iti ingradeste cu nimic libertatea. pana si exprimarea emotiei vizavi de Michael ca sa poata fi inteleasa de restul, trebuie sa fie facuta logic.
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice!
feminem
Invincible

Postby Ana on Sat Feb 06, 2010 5:25 pm

Atunci hai sa nu mai avem regulament, hai sa ne injuram cu totii, sa vorbim ca analfabetii si tot asa... e aberant! Trebuie sa existe niste reguli! Mie mi se pare ca sunt chiar prea indulgente regulile astea! Ca roman, trebuie sa stii sa vorbesti corect, macar din respect fata de tine.
THE ILLITERATES LOOK OUT FOR EACH OTHER.
Ana
Dangerous

Postby shalimar on Sat Feb 06, 2010 8:58 pm

kamy_kam wrote:eu sunt contra restrictiilor si a regulilor de tot felul, regulamentul mi se pare f restrictiv, foarte dur, trebuie tot timpul sa ma cenzurez, sa scriu cu frica sa nu gresesc doamne-fereste ceva, sa nu editez, sa nu fac dublu post etc,eu am intrat aici pentru michael si pentru ca sunt fana de ani de zile, am intrat pentru a impartasi cu ceilalti fani bucuria ca l-am cunoscut, ca am fost contemporana cu el, insa de multe ori simt un stres teribil de parca m-ar urmari cineva, de parca mi-ar vana cineva o asa zisa greseala, pentru ca de multe ori ce pare altora gresit mie poate sa mi se para ok, nu toti ne-am nascut destepti, nu toti ne-am nascut cu darul exprimarii in scris si da ma deranjeaza sa citesc mereu ca cutare a gresit nu stiu ce litera, ca a scris nu stiu cum ... poate ca cineva se exprima gresit din punct de vedere gramatical, poate ca mai manaca o litera ori nu face un acord corect subiect cu predicat dar indiferent de cata scoala are un om ori cat de destept este, are libertatea de a se exprima, nu ingraditi aceasta libertate si spun asta pentru ca greselile taxate nu au fost dintre cele mai grave...
oricum indiferent ca voi scrie sau nu pe acest forum, dragostea pentru michael nu mi-o poate lua nimeni, ea ramane acolo in inima mea pentru totdeauna...
m-am simtit intr-un fel obligata sa iau apararea celor ce au fost banati, mustrati, avertizati... sigur nu sunt de acord cu jignirile si atacurile la persoana, in rest e nevoie de libertate...

Păi (clasica sintagmă românească, şi deci)...De ce trebuie să te cenzurezi? Aveai cumva de gând să ne înjuri în post-urile tale, sau de ce trebuie să te cenzurezi? De editat ai voie, aşa că ai dat-o în bară cu asta, dublu post, hai să fim serioşi, dacă îţi vine idea în 10 minute editezi post-ul vechi, dacă nu, asta este, se mai întâmplă, mai scrii încă unul...Nu trebuie să te naşti deştept pentru a vorbi corect, pentru a scrie corect, pentru a te controla când vorbeşti cu cineva...(dacă nu vrei, fă ca mine, spune pe faţă şi primeşti ban 5 zile, şi dup-aia te înveţi şi înjuri în PM-uri :D )...Iar că ne corectăm unul pe celălalt nu e o tragedie, evident că toată lumea greşeşte şi nu e rău în a atrage atenţia cuiva că a greşit...poate nici nu ştiai că e greşeală, şi hop...mai aflii ceva! Libertatea de exprimare nu îţi e îngrădită, este garantată de Constituţie, aşa că aia nu ţi-o poate lua nimeni (Google it pentru drepturile garantate de Constituţie dacă vrei)...Hun' libertate ai, trebuie să ştii cum să te comporţi, că doar te-ai născut într-o societate care e civilizată (sau nu?, dar astea sunt excepţii)...Oricum, nu te mai plânge atât pentru nimic.
http://shalimar666.blogspot.com

"Nimeni nu are darul de a vedea de unul singur, totul. Cei mai multi dintre noi vedem ceea ce dorim." - Iulius Caesar
shalimar
Dangerous

Postby AndreeaW on Sat Feb 20, 2010 8:51 pm

"Este un forum romanesc, va rugam sa folositi limba romana"

desi nu este decat o indrumare si nu o cerinta clara, am o nelamurire legata de posturile in limba engleza. Este in regula sa se foloseasca atat de multe cuvinte si expresii in limba engleza? Inteleg ca unii au mai multe cunostiinte de limba engleza decit altii pe care vor sa si le etaleze, dar m-am cam saturat sa sar peste posturile in limba engleza sau sa le citesc cu dictionarul in mina. Nu ma refer la cuvinte strict tehnice care au intrat in vocabularul limbii romane prin preluare din alte limbi, ci la cuvinte care de cele mai multe ori au un corespondent clar in limba romana.
Multumesc
... just remember to always think twice
AndreeaW
Bad

Postby feminem on Sat Feb 20, 2010 9:12 pm

:oops: :oops: :oops:

Stiu ca vorbeai la modul general, dar eu ma simt. Pe bune, Andreea, in ceea ce ma priveste iti promit ca nu e faptul ca vreau sa imi etalez cunostintele de limba engleza. Pur si simplu am fost nevoita sa o folosesc atat de mult in ultima vreme si limba romana deloc, incat mi-au intrat pur si simplu in vocabular. Stiu ca nu e o explicatie valida si nu e normal sa fie asa, insa te pot asigura ca nu e vorba de bravada..
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice!
feminem
Invincible

Postby kamy_kam on Sun Feb 21, 2010 2:17 pm

shalimar wrote:Păi (clasica sintagmă românească, şi deci)...De ce trebuie să te cenzurezi? Aveai cumva de gând să ne înjuri în post-urile tale, sau de ce trebuie să te cenzurezi? De editat ai voie, aşa că ai dat-o în bară cu asta, dublu post, hai să fim serioşi, dacă îţi vine idea în 10 minute editezi post-ul vechi, dacă nu, asta este, se mai întâmplă, mai scrii încă unul....

nu te cunosc si nu inteleg de ce ma ataci, probabil ca esti o fire mai apriga , presupun ca am scris unde trebuie comentariul meu si anume la topicul despre regulament deci nu am gresit cu nimic, mi-am spus parerea in legatura cu regulamentul, daca parerea mea difera de a ta asta e, am dreptul presupun sa-mi spun parerile si repet inca odata ca regulamentul mi se pare prea strict, cu ce te deranjeaza aceasta parere?
cateva lucruri care mi se par restrictive:
-nu ai voie sa editezi decat in 15 min-asta da ma deranjeaza, poate eu vreau sa editez peste cateva zile postul, cred ca am dreptul sa am control in permanenta asupra postarilor mele
-rezolutia pozelor este una prea mica, sunt de acord ca trebuie sa existe o limita, dar limita admisa aici e prea mica-de aceea am si renuntat sa pun poze, mult din frumusetea unei poze se pierde datorita rezolutiei
-avertismentele se primesc f usor
-nu pot fi de acord cu avertismentele date pentru greseli gramaticale, o greseala nu se indreapta prin masuri coercitive
-regulamentul este prea lung si este greu de citit, pentru unii si greu de inteles, cred ca pote fi simplificat

cand am un regulament restrictiv in spate, ma simt ingradita , important pentru un om este sa se simnta liber, degeaba constitutia garanteaza libertatea de exprimare daca eu n-o simt
desigur ca eu incerc sa respect acest regulament pentru ca este normal acest lucru odata ce m-am inscris aici, dar daca tot am fost intrebati ce parere avem eu nu am facut altceva decat sa-mi spun parerea...
si fii linistita eu nu injur, niciodata nu am injurat departe de mine limbajul de mahala, deci te rog sa-ti spui propriile tale pareri dar nu in corelatie cu parerile mele, ca oameni suntem diferiti si evident ca si parerile noastre difera...
nu ma plang, nu confunda lucrurile, am avut o parere vizavi de titlul topicului pe care ti-l reamintesc:"Discutii si comentarii referitoare la regulament", iar in ceea ce priveste bann-ul, daca am sa primesc bann doar pentru ca mi-am spus parerea nu ma mai intorc niciodata aici, odata ce ai deranjat nu e frumos sa te mai intorci sa deranjezi incontinuare pentru ca eu nu-mi voi schimba parerile dupa cum bate vantul, deci intr-un asemenea caz :adio !
Image
kamy_kam
Thriller

Postby shalimar on Sun Feb 21, 2010 6:45 pm

Doamne, da' sensibili mai sunteţi...Dacă pentru regulamentul ăsta vă plângeţi, atunci ce faceţi când participaţi la concursuri?

Unu la mână, nu te atac, dacă te-aş fi atacat ţi-ai fi dat seama. Doi la mână, dacă editezi o postare peste o săptămână va ieşi un talmeş-balmeş pentru că lumea între timp va răspunde la acea postare, iar dacă tu o editezi nu se mai înţelege nimic din ce vrei să spui. Nu înţeleg de ce nu mai poţi scrie încă un post, dacă ai depăşit timpul de 10 minute alocat editării. Regulamentul nu e restrictiv deloc, trebuie doar să te comporţi civilizat şi nu păţeşti nimic. trebuie doar să vorbeşti în mod normal şi totul e în regulă. dacă greşeşti ceva, ţi se va da un avertisment şi data viitoare îţi vei aminti să nu mai greşeşti. Sau şi dacă ţi se dă un avertisment e bai? Libertatea de exprimare ţi-o dă şi forumul. Dacă tu nu ştii să te exprimi respectând ceea ce se cere în regulamentul forumului, e fix problema ta. Şi aşa cum zicea şi MjRom într-un post, noi suntem aici la ea în casă, şi orice casă are nişte reguli, pe care din bun-simţ, le respecţi. Hai că nu e aşa de greu să vorbeşti corect româneşte sau să postezi pozele la rezoluţia cerută!

Şi stai calmă, dacă aş avea ceva cu tine, ţi-aş scrie într-un PM, ca să nu ne spălăm rufele murdare în public.
http://shalimar666.blogspot.com

"Nimeni nu are darul de a vedea de unul singur, totul. Cei mai multi dintre noi vedem ceea ce dorim." - Iulius Caesar
shalimar
Dangerous

Postby AndreeaW on Mon Feb 22, 2010 1:53 pm

da, vorbeam la modul general si nu! nu trebuie sa te simti in vreun fel. eu ma simt prost caci in mediul in care lucrez eu nu-mi solicita cunostiintele de limba engleza decat in mica masura si nici cercurile sociale in care ma invart nu sunt de elita. Peste toate dezavantajele astea, exista un mare avantaj: sa nu-mi uit limba materna, caci mi-as pierde identitatea.
... just remember to always think twice
AndreeaW
Bad

PreviousNext

Return to Intrebari tehnice sau organizatorice