shalimar wrote:Păi (clasica sintagmă românească, şi deci)...De ce trebuie să te cenzurezi? Aveai cumva de gând să ne înjuri în post-urile tale, sau de ce trebuie să te cenzurezi? De editat ai voie, aşa că ai dat-o în bară cu asta, dublu post, hai să fim serioşi, dacă îţi vine idea în 10 minute editezi post-ul vechi, dacă nu, asta este, se mai întâmplă, mai scrii încă unul....
nu te cunosc si nu inteleg de ce ma ataci, probabil ca esti o fire mai apriga , presupun ca am scris unde trebuie comentariul meu si anume la topicul despre regulament deci nu am gresit cu nimic, mi-am spus parerea in legatura cu regulamentul, daca parerea mea difera de a ta asta e, am dreptul presupun sa-mi spun parerile si repet inca odata ca regulamentul mi se pare prea strict, cu ce te deranjeaza aceasta parere?
cateva lucruri care mi se par restrictive:
-nu ai voie sa editezi decat in 15 min-asta da ma deranjeaza, poate eu vreau sa editez peste cateva zile postul, cred ca am dreptul sa am control in permanenta asupra postarilor mele
-rezolutia pozelor este una prea mica, sunt de acord ca trebuie sa existe o limita, dar limita admisa aici e prea mica-de aceea am si renuntat sa pun poze, mult din frumusetea unei poze se pierde datorita rezolutiei
-avertismentele se primesc f usor
-nu pot fi de acord cu avertismentele date pentru greseli gramaticale, o greseala nu se indreapta prin masuri coercitive
-regulamentul este prea lung si este greu de citit, pentru unii si greu de inteles, cred ca pote fi simplificat
cand am un regulament restrictiv in spate, ma simt ingradita , important pentru un om este sa se simnta liber, degeaba constitutia garanteaza libertatea de exprimare daca eu n-o simt
desigur ca eu incerc sa respect acest regulament pentru ca este normal acest lucru odata ce m-am inscris aici, dar daca tot am fost intrebati ce parere avem eu nu am facut altceva decat sa-mi spun parerea...
si fii linistita eu nu injur, niciodata nu am injurat departe de mine limbajul de mahala, deci te rog sa-ti spui propriile tale pareri dar nu in corelatie cu parerile mele, ca oameni suntem diferiti si evident ca si parerile noastre difera...
nu ma plang, nu confunda lucrurile, am avut o parere vizavi de titlul topicului pe care ti-l reamintesc:"Discutii si comentarii referitoare la regulament", iar in ceea ce priveste bann-ul, daca am sa primesc bann doar pentru ca mi-am spus parerea nu ma mai intorc niciodata aici, odata ce ai deranjat nu e frumos sa te mai intorci sa deranjezi incontinuare pentru ca eu nu-mi voi schimba parerile dupa cum bate vantul, deci intr-un asemenea caz :adio !